O nama

PRO BIKE je osnovan 2010. godine, kao ostvarenje dugogodišnje želje i saradnje sa mnogo različitih biciklističkih brendova.
Naša misija je da se bavimo povećanjem kvaliteta bicikliranja , povećanjem želje za vožnjom , kao i poboljšanjem sigurnosti vožnje bicikala u Beogradu i Srbiji.
Naš stručni tim će Vam uvek izaći u susret pravim savetom kako pri kupovini tako i pri servisiranju bicikala.

Mi volimo bicikle,volimo da ih vozimo, servisiramo, pravimo i, najvažnije, da prenesemo našu strast ka vožnji i na druge.
Jer posedovanje i vožnja bicikla nije samo izraz, to je privilegija i način života.

Mi smo generalni uvoznici za Srbiju proizvoda inostranih firmi poput Topeak, Limar helmets, Endura, Kinetic, Lizard Skins, GT bicycles, Knog.

Svratite kod nas, postanite član velike grupe ljudi na svetu koji razmišljaju na isti način - da nam svet bude lepši i čistiji.

 

Pro bike Shop

 

 

Probike.rs je online prodaja bicikala, fitnes sprava i opreme, i biciklističke opreme u Srbiji

 

   Firma Pro bike je osnovana 2010. u Beogradu. Svi zaposleni su pasionirani vozači bicikala i vrhunski poznavaoci biciklističke mehanike i hidraulike. Od prvog dana smo krenuli u osvajanje tržišta kvalitetom i pouzdanošću. Dokaz tome je vrhunska saradnja sa svim domaćim proizvođačima bicikala i sve veća saradnja sa inostranim proizvođačima delova i opreme.

Naš motiv rada je uključenje biciklista u savremeni život gradova u Srbiji i održanje biciklističke kulture kao načina života. Jer mi ne vozimo bicikl samo kada je sunčano.

 

   Naši ciljevi su najbolja cena i kvalitet ugrađenih delova, najstručniji servis bicikala u Beogradu kao i briga da pružimo svim biciklistima pravi savet za održavanje i samostalno servisiranje bicikla.

 

Servis bicikala Pro bike je postao poznat kao najbolji servis kome možete poveriti održavanje Vašeg dvotočkaša, u Beogradu i širom Srbije.

 

Poznavanjem delova i opreme zaposleni u Pro bike prodavnici su zavredeli poverenje sve većeg broja korisnika kako bicikala tako i fitnes opreme. Većina naših stranaka dolazi kod nas po preporuci, a nakon toga nema želju da nas menja, što je na obostrano zadovoljstvo.

Za putovanja, cikloturizam i sve veći broj biciklista koji se odlučuju da turistički putuju po inostranstvu imamo široku ponudu opreme svetski poznatog brenda Topeak, koji nudi prtljažnike, torbe, rance, pumpe, torbice, alat i opremu vrhunskog kvaliteta po odličnim cenama.

Rezultat slika za topeak logo

 

Od 2016.godine smo krenuli sa uvozom svetski poznatog brenda bicikala GT, koji postoji od 1979. godine. GT daje doživotnu garanciju za ramove svojih bicikala, što je praksa od prvog modela pa nadalje.

Rezultat slika za gt bicycles logo

 

2014. godine smo započeli saradnju sa italijanskom firmom Limar, koja je vodeći proizvođač i inovator u biciklističkim kacigama. Limar helmets već nekoliko godina drži rekord u proizvodnji najlakših kaciga za bicikl na svetu.

 

Rezultat slika za limar helmets logo

Trenutno brojimo više od 7.000 artikala: bicikala MTB, Cross country, BMX, drumskih i delova i opreme za bicikl, opreme za bicikle torbice, mini alati, pumpe, unutrašnje gume, spoljašnje gume,kao i fitnes opreme - Capriolo Fitness, GimFit, Thema Sport, Ring Sport krostrenažere, teretane, pilates lopte, sturnjače, sobne bicikle, trake za trčanje, kose klupe, klupe za veslanje, sprave za trbušnjake, sobne trenažere, tegove i benč klupe, džepne alate za bicikl, pribor za gume, alate za serivisiranje bicikala, sredstva za čišćenje i podmazivanje bicikala, razne delove za bicikle, spoljne gume za bicikle Schwalbe, unutrašnje gume za bicikle Schwalbe, CST, Continental, sedišta za bicikl, pedale za bicikle Wellgo, sedišta za decu, amortizeri za bicikle, Abus brave, Abus sajle, Abus lanci za zaključavanje bicikla, Lizard Skins gripova i traka za drumske bicikle, SQ Lab sedišta i gripova za sve bicikle i još mnogo sportske opreme i delova koji se nude na tržištu Srbije.

 

 Servis bicikala Pro bike je ovlašćeni servis i prodaja za bicikle: Capriolo, Adria, GT, Crossbike, Ultra, Venerabike, Visitor, Explorer, Polar, Alpina, Bellelli, Cube, Scout, Nakamura, Genesis, kao i ovlašćeni servis i prodaja za fitnes sprave Capriolo, GymFit, Sport depot, Ring Sport, Thema Sport kao i mnoge druge.

  Prodaja bicikala i servis Pro bike je ovlašćeni servis amortizera FOX, kao i mnogih drugih - Rock Shox, Suntour. Pro bike je ovlašćeni distributer SKF gumenih zaptivki za amortizere, dropper šticne i zadnje amortizere, koji se nalaze u sledećim brendovima: Rock Shox, Fox racing shox, SR Suntour, Marzocchi.

 

  Od 2013. godine smo generalni uvoznici za firmu Endura, koja se izdvaja kvalitetom i postojanošću. "Svako ko je jedanput probao Enduru, ne želi da se vrati na nešto drugo".

Rezultat slika za endura logo

 

 

  Kako god da koristite svoj bicikl, bicikl kao transportno sredstvo, bicikl kao spravu za uživanje u prirodi ili raznim planinskim stazama, bicikl kao trkačku mašinu punu egzotičnih delova, biće Vam potreban kvalitetan servis bicikla, a tu smo mi sa vrhunski obučenim majstorima kojim nove biciklističke tehnologije, servis najboljih amortizera i kočione hidraulike, razna štelovanja i podešavanja na biciklu, kao i kvalitetno uplitanje i centriranje točkova predstavljaju svakodnevne izazove.

Prateći zahuktalu onlajn generaciju, koja skoro sve obavlja preko interneta, 2015.godine smo otvorili internet prodavnicu www.probike.rs, a od oktobra 2018.godine nudimo mogućnost onlajn plaćanja, a sa bankom Intesa smo napravili dogovor o plaćanju na do 12 rata bez kamate. Težnja nam je da postanemo lider u kvalitetnom ophođenju ka kupcima i internet prodaji bicikala i opreme.

 

  Svaki novi bicikl kupljen online ima urađen nulti servis. Za fitnes sprave i opremu nudimo besplatnu isporuku i montažu na kućnoj adresi.

 

Ono što nas razlikuje od ostalih je kvalitetno ophođenje ka kupcima, kompletna usluga i vrhunski kvalitet artikala.

 

  Politika online prodaje Pro bike radnje podrazumeva veliki izbor biciklističkih delova i opreme,  česte akcije na bicikle, veliki izbor sajli za vezivanje bicikla, specijalne ponude, rasprodaje spoljnih guma, popusti na bicikle, redovne akcije na dečije bicikle, sniženja cena fitnes opreme, velika ponuda bicikala, odloženo plaćanje na rate, potrošački krediti za bicikle, najniže cene fitnesa i najveća ponuda biciklističke i fitnes opreme.

 

 

Naša obaveza je kvalitet.

 

Vaš Probike.rs