Dodatak - merač podataka za trenažer Kinetic Road machine InRide

Brend: Kinetic
Šifra Artikla: 10754
Dostupnost: Na lageru
4.900,00 din
Komada:
 

Pretvorite svoj " obični " Road Machine u Smart!
Ovo je sve što Vam je potrebno da počnete sa prećenjem svog treninga na svom mobilnom uređaju - telefonu, tabletu - svemu što može da podrži Android i iOS aplikaciju Kinetic App. Dodatak za Vaš sobni trenažer uz koji ćete moći da pratite broj obrtaja pedala - kadencu, puls, pređeni put, snagu (Watt).
 

 

Kinetic inRide je merač watt snage sledeće generacije. Sistem koristi Bluetooth Smart™ protokol za iPhone, iPad , iPod Touch i Android uređaje da bežično upari merač pulsa i broj obrtaja sa Kinetic inRide App da izmeri snagu sa bilo kojim Kinetic fluidnim trenažerima. Ne zahteva dodatne uređaje i kablove.

 

Rezultat slika za kinetic inride

Kako radi
Neverovatno precizna krivulja snage fluidnog trenažera dozvoljava precizno merenje snage i brzine. Procesor inRide Sensora meri brzinu i kadencu i konvertuje ih u snagu - vate jednostavnom jednačinom. Watti, brzina, kadenca, razdaljina i puls se prikazuju na uparenom Apple uređaju. 5 različitih podataka se prikazuju na 5 različitih mesta na displeju u isto vreme, omogućavajući Vam praćenje različitih informacija u isto vreme. Preko toga, možete personalizovati referentne jedinice - recimo, postaviti maksimum pulsa.
Nakon treninga svi podaci su Vam dostupni da ih prebacite na kompjuter.Vrlo laka instalacija! Namontirajte senzor na poleđinu trenažera, ubacite nosač magneta i magnet u roler i skinite Kinetic sa GooglePlayStore-a ili Apple Appstore-a, konfigurišite vaše podatke i počnite sa treningom!

 

Karakteristike:
 
  • Kinetic inRide senzor prenosi snagu, kadencu, brzinu, razdaljinu, i puls
  • Podaci o snazi: TSS, nPower, iFactor, maksimalna snaga i time-in-power zone
  • Auto-obračunata snaga u wattima i pulsnim zonama: trenutna, prosečna, i maksimalni otkucaji srca, ako i ukupno vreme provedeno u svakoj zoni treninga
  • potrošnja kalorija (podesivo prema godištu, težini i visini)
  • Prati prekide u vožnji
  • Prati istoriju treninga
  • Podaci se čuvaju kao : .pwx, .tcx, .csv, .gpx, ili .wf , da bi mogli da se učitaju svuda
  • Zvučni signali za : razdaljinu, vreme, potrošnju kalorija, pulsne zone
 
Više o proizvodu: KINETIC

Ostavite Komentar

Vaše Ime:


Vaši Komentari: Note: HTML is not translated!

Popularnost: Loše           Dobro

Unesite Kod u polje ispod: